Buiten

Uw bedrijf en activiteiten dienen gezien te worden.

Waarom niet kiezen voor een opvallende reclame op uw bedrijfsvoertuig of op uw vitrine.
En opvallend wil daarom niet zeggen ‘groot’ of ‘in schreeuwerige kleuren’.
We gaan met u op zoek naar het perfecte beeld en dat lettertype of die kleur die uw bedrijf 100% laat
opvallen zonder afbreuk te doen aan hoe u wilt dat uw klanten uw bedrijf ervaren.

Interieurbelettering (muurtextiel en muurbehang)
Uw kantoor of persoonlijke ruimte kan een opfrisbeurt gebruiken of u wil een mooi beeld om het
interieur van uw zaak meer luister bij te zetten? Neem dan contact met ons op. We beschikken over verschillende bedrukbare ‘behangstickers’ die duurzaam en afwasbaar zijn. Uw restaurant ziet er opeens net iets knusser uit met een mooi beeld dat past in het kader dat u beoogt.

Raambelettering
Uw vitrine is het uithangbord van uw zaak. Wij zorgen voor het aanbrengen van definitieve of tijdelijke stickers. Een promo die u extra in het oog wil laten springen? We kiezen samen met u de voordeligste vinyl.

Zandstraalfolie
Zandstraalfolie is een raamfolie met een zandstraal effect. Gezandstraald raamfolie is een wit, licht doorlatend folie met een korrel. Zandstraalfolie is een perfect privacy folie, daarom wordt juist dit raamfolie vaak gebruikt bij ziekenhuizen, bedrijven, tandarts -en dokterspraktijken.

Diverse
Beletteren op andere zaken is ook bij ons geen probleem en bespreekbaar.
( koffers, naamplaatjes…)

 

Werfdoeken en spandoeken
Werfhekken zorgen voor afscherming van een bouwplaats of evenement en zijn uitermate geschikt als communicatiemiddel. Een werfdoek (bouwhekdoek) minimaliseert het zicht en geeft een boodschap de maximale aandacht. Een spandoek is de voordeligste, snelste en effectiefste manier om een merk of bedrijf onder de aandacht te brengen of een boodschap kracht bij te zetten. Daarom behoort het spandoek al jaren tot één van de meest verkochte sign- en communicatiemiddelen.