Over Druk De Meyer

EEN GROTE FLEXIBILITEIT EN ONDERNEMERSZIN
In de drukkerijwereld zijn de afgelopen 15 jaar de helft van de drukkerijen verdwenen. Het oplossingsgericht denken én handelen in combinatie met weloverwogen investeringen en keihard werken, Zorgt ervoor dat druk de meyer nog steeds ‘op de kaart staat’.

TOTAALSERVICE
Van gewone drukkerij naar totaalservice voor klant.
Alles voor een tevreden klant en service……+/- 95% van de visuele communicatie onder 1 dak kunnen aanbieden was onze ambitie, en daarin slagen we door gericht samen te werken met onze trouwe parners.

U vraagt,…wij (ver)zorgen voor je totaalconcept. Bij druk de meyer is het elke dag opnieuw ‘DAG VAN DE KLANT’. Van advies over productie tot en metafwerking: we kunnen je niet genoeg op het hart drukken dat je bij ons een complete en kwaliteitsvolle service krijgt. Eén betrouwbare partner, één vast aanspreekpunt. Met een eindresultaat om vol trots mee uit te pakken.

SAMEN NAAR DE JUISTE KEUZE
Het aanbod is groot, het aantal mogelijke keuzes nog veel groter. Kiezen voor het juiste drukwerk kan soms onbegonnen werk lijken. Materialen, druktechniek, toepassingen, afwerkingsopties, we weten perfect hoe jouw drukwerk het best uit de verf komt. Wij zijn geen internetdrukker, onze deur staat op elk moment voor je open.

Hoe ver onze service gaat? Alles is bespreekbaar!
Neem contact met ons op en we overlopen jouw project tot in de puntjes.

MEE-DENKEN, CREËREN EN REALISEREN MET DE KLANT
Het doel is steeds om de klant te ‘ont-zorgen’. d.w.z. mee-creëren van ontwerp tot afgewerkt product door de opportuniteiten te zien en te bespreken met de klant. Alternatieven en oplossingen aanreiken : ‘on the spot’ overleggen, is de bedrijfscultuur.

NASTREVEN VAN EEN HOGE KWALITEIT
Een kwaliteitscontrole in elke fase van het productieproces is de standaard om een hoge afwerkingsgraad te garanderen.