Je mooiste herinnering... een foto, een beeld...

Foto op canvas
De populariteit van foto’s op canvas laat zich eenvoudig verklaren: het tovert een persoonlijke foto of afbeelding eenvoudig om tot een waar kunstwerk. Deze frames met canvasdoek zijn al jaren geliefd als wandpaneel in diverse interieurs. We bieden de 17 meest populaire formaten. Houd bij het 18 mm frame rekening met een afwijkende afloop van 3 cm. Voor het frame van 38 mm geldt een afloop van 4,5 cm. Een foto op Canvas voor buitengebruik behoort ook tot de mogelijkheden. We spannen het sterke bannerdoek op geïmpregneerde houten frames van 18 mm. Hiervan zijn tien populaire formaten beschikbaar.

Foto op hout
Een foto op hout combineert kwalitatieve print met een natuurlijke uitstraling. De structuur van een paneel met houten planken geeft de afbeelding een robuust uiterlijk. Dat maakt dat een foto op hout past in veel verschillende interieurs. Beschikbaar in 5 populaire formaten. Gemaakt van duurzaam vurenhout Een foto op hout wordt gemaakt van duurzaam vurenhout met een glad oppervlak. Afhankelijk van het formaat, combineren we meerdere planken van 10 cm breed tot één geheel. Tussen elke plank zit een minimale naad en je kiest zelf voor een horizontale of verticale plankrichting. Met of zonder whitewash

Voor de afwerking kies je uit vurenhout met of zonder whitewash finish. Met whitewash als basis springen de kleuren er echt uit. Zonder whitewash is het natuurlijke effect (nerven en noesten) van de houten ondergrond groter. De foto wordt dan wel donkerder en de kleuren komen minder goed tot hun recht.

 

Wenskaarten
Bij elke speciale gelegenheid hoort een kaartje. Dat treft, want voor een groot assortiment van de betere wenskaarten kan je bij ons terecht. Of het nu familie of vrienden zijn die u graag wil feliciteren: wij hebben zeker iets voor u. Ook voor minder fijne gelegenheden, zoals rouw en ziekte kan je hier het gepaste kaartje vinden om je steun te betuigen. We mogen en moeten toch fier zijn dat we waarschijnlijk het grootste aanbod hebben van Meetjesland en omstreken. Klanten die van ver komen maken een lijstje voor enkele maanden op en brengen steeds met plezier een bezoekje om hun voorraad wenskaaren aan te leggen.